Affärsidé: FöretagsPremier ska bedriva försäljning och marknadsföring av premier och gåvor till företag i Sverige.

FöretagsPremier startades av Hans Ramberg och Nina Jakobsson med syfte att förenkla för företag genom att de kan beställa Sveriges mest populära premier samlat på ett och samma ställe. Hans och Nina har ett förflutet med 10 respektive 14 år på Svenska Spels Företagsförsäljning.


Våra samarbetspartners Folkspel och ClearOn

  

Folkspels lotter - gåvan som främjar föreningslivet!

Folkspel är en ideell och politiskt obunden organisation och föreningslivets egna spelbolag som ägs av 73 riksorganisationer med tusentals föreningar och tillsammans över 5 miljoner medlemmar.

Lotterierna är ex Bingolotto, Sverigelotten och Kosing och allt överskott från lotterierna går direkt till Sveriges lokala klubbar och föreningar. Sedan starten 1991 har Folkspel delat ut otroliga 16,8 miljarder kronor till Sveriges föreningsliv! Pengar som gått rakt in till föreningarna och det har gett dem växtkraft.

Folkspels lotter har åldersgräns 18 år och lotterivinster från fysiska lotter kan hämtas hos ATG-ombud.
Vinst på Digitala Sverigelotten och Kosing sätts in på mottagarens eget konto hos Folkspel.


Sverigechecken är ett smart alternativ till presentkort

ClearOn (fd Kuponginlösen) är marknadsledande inom clearing- och betaltjänster i dagligvaruhandeln. Sverigechecken utfärdas och valideras online av ClearOn och kan lösas in i mer än 4 000 butiker i hela landet. 

Sverigechecken finns i valörerna 25 kr, 50 kr, 100 kr och 200 kr. 

Butiker som löser in Sverigechecken:
ICA, COOP, Hemköp, Willys, CityGross, Apotek Hjärtat, Pressbyrån, Shell, 7-Eleven, Matrebellen, ÖoB, My Way, Direkten, Gulf, Granngården, Eurocash och EKO.

Butiker som löser in Digitala Sverigechecken:
ICA, COOP, 7-Eleven, CityGross, Hemköp, Granngården, Matrebellen, ÖoB, PLOQ, Pressbyrån, Shell, Willys, Apotek Hjärta.


Köp- och leveransvillkor

  • Försäljning sker endast till företag.
  • Leveranstid 3-7 dagar.
  • Minsta belopp för första beställning är 500 kr. Ingen returrätt.
  • Fakturering efter sedvanlig kreditprövning, betalningsvillkor 10 dagar netto. Förskottsbetalning kan i vissa fall förekomma. Vid betalning efter förfallodagen debiteras ränta enligt räntelagen.
  • Hanteringskostnad 80 kr exkl moms (25 % moms). Faktisk kostnad för frakt tillkommer. 

Dataskyddsförordningen (GDPR)

FöretagsPremier, i egenskap av personuppgiftsbiträde behandlar vissa personuppgifter där distribution av premier och tävlingsvinster sker med hjälp av Biträden. 

FöretagsPremier tillser och säkerställer att behandlingen sker i enlighet med Personuppgiftslagstiftningen, kundens instruktioner samt vad som i övrigt har överenskommits mellan FöretagsPremier och dess kunder.

Har inte avtal ingåtts skriftligt skall avtal anses ingånget när FöretagsPremier har bekräftat en distributionstjänst och beställningen är klar för distribution av FöretagsPremiers anlitade Biträden.